Mika Niskala ja HURMURIT

ESITTELYSSÄ:

Mika Niskala ja HURMURIT

Mika Niskala & HURMURIT on monipuolista suomalaista tanssimusiikkia soittava kvartetti Oulusta.

LUE LISÄÄ ARTISTISTA ›

Artistit

Sivut

Palaute

Palautteesi on meille tärkeää.

Mainoksia

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Firmabändi.fi-palvelu on tarkoitettu trubaduureille, duoille ja muun kokoisille orkestereille sekä ohjelmatoimistoille, joiden ohjelmisto koostuu yrityskyttöön soveltuvasta musiikista. Koska nykyään yritysten juhlissakäytetään monenlaista musiikkia, voi palveluun rekisteröityä minkä musiikkityylin edustajia tahansa, tärkeintä on, että tarjottu musiikkityyli käy sivuilla selvästi ilmi.

Firmabändi.fi-sivuston tarkoitus on yhdistää yritystapahtuman orkesterin etsijä oikeaan orkesteriin. Firmabändii.fi ei sovi keikkasopimuksia eikä ota muutenkaan vastuuta esityksen sisällöstä vaan sopimus tehdään aina esiintyjän ja tilaajan kesken. Firmabändii.fi voi poistaa yhtyeen sivun, mikäli kuvaus ei vastaa orkesterin todellista tilaa tai asiakaspalautteiden perusteella bändin laatu ei ole riittävä.

Firmabändi.fi-palveluun pääset mukaan täyttämällä rekisteröitymiskaavakkeen, jonka jälkeen otamme yhteyttä ja saat laskun sekä tunnukset palveluun. Tämän jälkeen pääset itse muokkaamaan sivuasi juuri sellaiseksi kuin sen haluat. Voit lisätä palveluun tekstiä ja kuvia sekä tehdä sivustasi persoonallisen joka palvelee sivuston käyttäjiä.
Artisti itse vastaa sivuile laitettavasta materiaalista että se ei riko tekijänoikeuksia eikä muitakaan lakeja ja sääntöjä, firmabändi.fi ei vastaa bändien/artistien palveluun laittamasta materiaalista.

Palvelun vuosimaksu on 120 € + alv (pidätämme oikeuden muutoksiin). Emme veloita muita maksuja. Palvelu on aina voimassa tilauksesta 12 kk kerrallaan eikä sitä voi irtisanoa kesken kauden. Tulet saamaan n. kuukautta ennen jäsenyyden päättymistä uuden laskun jolla voit jatkaa sopimusta. Laskun saat aina sähköpostiin, jos haluat laskun tavallisella postilla, joudumme veloittamaan 5 € (sis. alv) laskutuspalkkiota.

Tuotamme myös hääbändi.fi palvelua ja olemalla mukana molemmissa palveluisaa, orkesteri saa toisen puoleen hintaan.

Palvelun tuottaa:

Ohjelmanurkka Oy,
Lemminkäisentie 76,
23800 Laitila

Y-tunnus 2474166-3

Mainoksia